postheadericon Basketball and English Campus

Per Inscripcions feu clic aquí


Dates: del 2 al 8 de juliol
Edats: de 9 a 16 anys
Preu: 383 euros
Preu format casal (de 9 a 19h.): 208 euros

 


Estades centrades en la millora del bàsquet i en la pràctica oral de l’anglès.


 

A l’hora d’entrenar, els participants es divideixen en diferents grups segons l’edat i el nivell de bàsquet de cadascú. Potenciem la millora de l’aprenentatge del bàsquet i el fet que els nois i noies es trobin en un ambient còmode per fer amistat.

 

Realitzarem sessions tècniques i tàctiques basades en l’excel·lència i la qualitat a la pista. Partint de les habilitats de cada jugador, aprofundirem, tant a nivell individual com col·lectiu, en els aspectes tècnics i tàctics propis de cada categoria i els aplicarem en situacions de joc reals.

 

Segur que amb una mica d’esforç amb l’ajuda dels nostres tècnics titulats, els vostres fills milloraran el seu nivell de bàsquet.

 

Realitzarem totes les activitats de lleure en anglès. Farem grups de conversa en funció dels nivells i potenciarem la pràctica oral. Tot això amb la supervisió de mestres titulats.

 

Els vostres fills practicaran anglès d’una manera divertida i amena. Ja veureu com, en només una setmana, perdran la por i es llençaran a parlar en anglès!

 

 

Preguntes freqüents

Hi ha algun descompte per germans o altres
En cas d’inscriure mes d’un germà oferim un descompte d’un 15% de la segona inscripció.