postheadericon Basketball and English Campus

Per Inscripcions feu clic aquí


Dates: del 8 al 14 de juliol
Edats: de 9 a 14 anys
Preu: 425 €
Preu format casal (de 9 a 19h.): 230 €

 


Estades centrades en la millora del bàsquet i en la pràctica oral de l’anglès.


 

A l’hora d’entrenar, els participants es divideixen en diferents grups segons l’edat i el nivell de bàsquet de cadascú. Potenciem la millora de l’aprenentatge del bàsquet i el fet que els nois i noies es trobin en un ambient còmode per fer amistat.

 

Realitzarem sessions tècniques i tàctiques basades en l’excel·lència i la qualitat a la pista. Partint de les habilitats de cada jugador, aprofundirem, tant a nivell individual com col·lectiu, en els aspectes tècnics i tàctics propis de cada categoria i els aplicarem en situacions de joc reals.

 

Segur que amb una mica d’esforç amb l’ajuda dels nostres tècnics titulats, els vostres fills milloraran el seu nivell de bàsquet.

 

Realitzarem totes les activitats de lleure en anglès. Farem grups de conversa en funció dels nivells i potenciarem la pràctica oral. Tot això amb la supervisió de mestres titulats.

 

Els vostres fills practicaran anglès d’una manera divertida i amena. Ja veureu com, en només una setmana, perdran la por i es llençaran a parlar en anglès!

 


Inscripcions:

1. Omplir el formulari

2. Ingrés al numero de compte : ES33 0075 0298 2306 0217 2501 del banc popular

3. Enviar còpia del DNI, Tarjeta Sanitària i comprovant de pagament a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la