postheadericon Comunitat Marista

“La fidelitat a la nostra missió demana atenció contínua als signes dels temps, a les crides de l’Església i a les necessitats del jovent. Aquesta atenció ens permet adaptar les estructures i ens impulsa a prendre decisions valentes, de vegades inèdites.” (Constitucions maristes, 168)

La comunitat marista és present a Llinars del Vallès de l’any 1957, en que es compra la masia de Can Marsans, amb la finalitat de posar-hi un seminari.
La casa ha complert aquesta missió durant més de 35 anys, període en el qual ha aixoplugat molts estudiants i aspirants a la vida marista i també molts germans formadors-educadors d’aquells seminaristes.
La comunitat marista que avui hi viu es considera hereva i continuadora de les inquietud educatives que va motivar la presència dels germans en aquesta casa.
Una comunitat implicada en la dinamització i l’acompanyament de la casa de colònies Mogent, que és la nova missió a què s’orienta la casa, tot acollint grups de convivències, colònies, esplais...

La comunitat marista viu amb una actitud oberta i acollidora vers tots aquells que s’hi acosten i fan estada a la casa. No tan sols a la casa de colònies, sinó també amb la possibilitat de compartir la vida amb la mateixa comunitat. Ens sentim cridats a desenvolupar un estil de vida comunitària i de missió que contempli els eixos de la pastoral juvenil, la comunió germans – laics i la formació en el seu sentit ampli.

Una comunitat que vol fer realitat un ESPAI DE VIDA MARISTA A LLINARS DEL VALLÈS!